^Zpět na začátek
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Postupujeme do bojů o medaile

Třetí a rozhodující bitva mezi strachujovskými a vítochovskými hokejisty byla zahájena v sobotu 11.2.2017 po 17. hodině na diváky zaplněném bystřickém stadionu. Očekával se skvělý souboj, neboť oběma týmům šlo "o přežití" a o postup do dalších bojů "play off". Na tento zápas byli delegováni i jiní rozhodčí, což ocenili, po předchozích skušenostech, především strachujovští.
Od prvního vhazování se hra rozběhla ve vysokém tempu. Útoky střídaly protiútoky, obranci i gólmani na obou stranách měli plno práce. První gól však padl do naší branky. Tribuny bouřily a fanoušci obou týmů hnali své favority do dalších bojů na kluzišti. Zbytek první třetiny už naštestí ovládli naši borci a vstřelili soupeři 3 branky. Druhá třetina již byla gólově chudší. Našim se podařilo ve 4. minutě zvýšit na 4 : 1, což slibovalo větší jistotu do poslední části hry.Ve třetí třetině soupeř vstřelil rychle za sebou dvě branky, čímž se zápas značně zdramativlcsnap 2017 02 18 22h30m43s489zoval. Nervozita na obou stranách byla příčinou zákroků, které museli rozhodčí již trestat vyloučením ze hry. Byli jsme svědky i zákroků a napadání i mimo soubojů o puk, což však k nelibosti diváků rozhodčí přehlíželi. Naštěstí se strachujovským podařilo vstřelit pátý gól a skóre 5 : 3 udržet až do posledních vteřin utkání. Gólově se prosadili: Bednář Lukáš (2x), Lorenc Lukáš, Mrkos Martin a Prüger David.
Radost hráčů, ovace na tribuně a poděkování fanouškům nebralo konce. Toto zasloužené vítězství znamená postup do bojů o medaile.

 

Copyright © 2013. Obec Strachujov Rights Reserved.


Facebook twitter skype