^Zpět na začátek
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Tohle jsme nečekali...

V neděli 23.10.2016 po 20. hodině nastoupili naši hokejisté proti týmu ze Štěpánova. Docela nás zaskočilo, že z naší střídačky vyjelo na led jen 9 hráčů v poli + brankářská opora Honza Šťastný. Před soupeřovou brankou se mezitím rozehřívalo 14 ’panterů’. "Dnes to asi nedopadne dobře", znělo na strachujovské části tribuny.

 

Úvod zápasu přítomné ’fandy’ překvapil. Naši hokejisté se brzy ujali vedení, ale Štěpánov s nimi držel v průběhu ubýhajících minut krok a také nebezpečně atakoval naši branku. Na konci 2. třetiny byl stav 5 : 2 pro naše hokejisty. Ke vší smůle klesl počet strachujovských na 8 důsledkem bolestivého namožení svalů jednoho z útočníků. "Udržíme tento výsledek do konce zápasu?"

Třetí třetina se rozběhla opět ve vysokém tempu a vzápětí Štěpánovští snížili na 5 : 3. To jim zřejmě dodalo sebevědomí a jejich tlak začal sílit. A z následného protiútoku další gól do naší branky.... Jenže po protestech našich gól nebyl uznán, protože puk byl do branky kopnut útočníkovou bruslí a to pravidla zakazují. Tento moment zřejmě Štěpánov psychicky zlomil a další průběh zápasu už byl převážně v režii našich. V čase 9 sekund před koncem utkání byl stav 12 : 3 a ten už naši udrželi do konce. Střelecky se prosadili: Bednář Lukáš (3x), Podsedník Ivan (3x), Vetešník David (3x), Brůžek Jan (2x) a Podsedník Jan (1x). Nutno pochválit i nového rozhodčího, který odpískal zápas s mnohem vyšší profesionalitou, než jsme byli svědky v předchozích dvou utkáních.

 

Copyright © 2013. Obec Strachujov Rights Reserved.


Facebook twitter skype